Macron Rugby Teamkleding

Trotse leverancier van Macron Rugby in de Benelux.

 

Rugbymagazijn is toonaangevend op het gebied van rugby. Met een fysieke winkel in Bussum en een webshop, bieden wij iedere rugbyer de juiste artikelen en materialen om te kunnen presteren op en buiten het veld. Daarnaast zijn wij sinds 2022 de officiële teamwear leverancier van Macron Rugby in de Benelux.

Over Macron

Macron is geboren en gevestigd in Italië. Hierdoor wordt Macron gekenmerkt door haar gevoel voor mode en stijl. Macron is leidend in de productie van sportkleding voor zowel professionele, semiprofessionele als amateurteams over de hele wereld. De kledingontwerpen worden mede beïnvloed door de verwachtingen van spelers en fans. Geen enkel detail wordt over het hoofd gezien: of het nu gaat om ontwerp, productie of levering, Macron zorgt ervoor dat alles klopt.

    Wat kan Rugbymagazijn voor jouw club doen? 

Als officiële leverancier van Macron kunnen wij jouw club op elk gebied de zorgen uit handen nemen. Je hebt een korte lijn met ons team in Nederland, hierdoor worden jouw vragen snel beantwoord. Het is altijd mogelijk om op bezoek te komen in een van onze winkels of wij kunnen natuurlijk ook langskomen op jouw club. Macron heeft meerdere fabrieken in Europa. Dit heeft als groot voordeel dat wij teamwear kunnen leveren met een snellere levertijd dan andere merken. Daarnaast kunnen wij helpen met: het ontwerpen, het passen van kleding op jouw club, voorraadbeheer plus webshop en personalisatie (rugnummers, namen, initialen, sponsoren etc.). 

Zie je jouw club al in dezelfde kwaliteit wedstrijdshirts spelen als de internationale topteams van Schotland, Wales of Italië? Stuur ons dan een bericht via het onderstaande contactformulier. 

Kan je niet wachten om de mogelijkheden van het Teamwear assortiment te zien? klik dan op deze link om de rugby catalogus van Macron te downloaden.

 

Contactformulier

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.