Over ons

Rugbymagazijn is ontstaan uit een passie voor rugby. Na bijna 20 jaar langs de zijlijn als ouders van fanatieke rugbyers is de liefde voor de sport enkel maar gegroeid. Jaarlijkse zoektochten naar het perfecte paar rugby schoenen in Frankrijk, of dat ene rugby shirt bestellen in Engeland deden ons beseffen dat we een online rugby winkel in Nederland misten waar we alles konden vinden. Tel daarbij de reguliere zaken op zoals de ontelbare bitjes die de afgelopen jaren zijn kwijtgeraakt, noppen die zijn verloren en rugby sokken die zijn versleten en het idee voor het Rugbymagazijn was geboren.  

Rugbymagazijn.nl  is al een aantal jaren een webshop waar alle rugby artikelen te vinden zijn. Vanaf 2020 niet meer alleen online, maar ook een fysieke winkel in Bussum omdat rugby schoenen passen toch ook wel fijn is. 

Rugby is een teamsport en zo is dat ook binnen het team van Rugbymagazijn. Waar het begonnen is als een webshop gerund door een ouder met een passie voor de sport, is nu uitgegroeid tot een familiebedrijf met een webshop, winkel, leverancier van clubkleding en materialen en een pop-up store op rugby evenementen. Vader (Cees) en zoon (Kevin Krieger, voormalig speler van het Nederlandse nationale herenteam XV’s.) zijn sinds dit jaar samen Rugbymagazijn. Dus gerund door een team dat ook echt van rugby houdt en weet wat belangrijk is voor iedere rugbyspeler van gup tot aan pro.


Advies nodig bij de keuze van een paar schoenen of een vraag over trainingsmateriaal? We helpen graag! Want ook dat is rugby.

Team Rugbymagazijn