Rugby winkel in Bussum & Leiden

Rugby winkel Bussum 
 

De rugby winkel van Nederland.

Rugbymagazijn is niet alleen online te vinden, maar je bent ook van harte welkom in onze winkels gelegen in Bussum en in Leiden. Een rugby winkel met een ruim assortiment samengesteld uit de fijnste rugby merken. Er is ruimte om te passen en graag geven wij daarbij deskundig advies.

Adres:

Rugbymagazijn Bussum; Huizerweg 44, 1402 AC

Rugbymagazijn Leiden; Haarlemmerstraat 24, 2312 GA

Aangepaste openingstijden vanwege de zomervakantie. Rugbymagazijn Leiden is gesloten van dinsdag 5 juli tot en met zaterdag 16 juli. Rugbymagazijn Bussum is gesloten van zaterdag 16 juli tot en met zaterdag 6 augustus. Online bestellen gedurende deze periode is wel mogelijk.

Openingstijden:

Dinsdag 10.00 - 17.30 uur

Woensdag 10.00 – 17.30 uur

Donderdag 10.00 – 17.30 uur

Vrijdag 10.00 – 17.30 uur

Zaterdag 9.00 – 17.00 uur

Indien je niet tijdens de reguliere openingstijden langs kunt komen, dan kun je hier een afspraak maken. 

Parkeren

Direct voor de deur van Rugbymagazijn Bussum is in het algemeen voldoende parkeergelegenheid. Het betreft betaald parkeren (kaartje bij de automaat of via Parkline).

Rugbymagazijn Leiden bevindt zich in de leukste winkelstraat van Leiden. Wij raden aan om gebruik te maken van de parkeergarage Lammermarkt in Leiden (onder de molen). Vanaf de parkeergarage is het 5 minuten lopen naar Rugbymagazijn Leiden. 

Navigatie: Lammermarkt, 2312 CW Leiden. 

Of klik hier: https://www.p1.nl/parkeren/leiden/parkeergarage-lammermarkt

Custom kleding en rugby artikelen voor rugby clubs

Rugbymagazijn is niet alleen een online webshop en rugby winkel in Bussum, maar ook leverancier van alle denkbare rugby artikelen voor rugby clubs zoals: trainingsshirts, wedstrijdshirts, tassen enzovoort. Graag maken wij vrijblijvend een offerte voor jouw club voor custom rugby shirts, rugbyballen of trainingsoutfits van diverse merken.