Rugby winkel in Bussum

Rugby winkel Bussum 
 

De rugby winkel van Nederland.

Rugbymagazijn is niet alleen online te vinden, maar je bent ook van harte welkom in onze winkel gelegen in Bussum. Een rugby winkel met een ruim assortiment samengesteld uit de fijnste rugby merken. Er is ruimte om te passen en graag geven wij daarbij deskundig advies.

Adres:

Rugbymagazijn Bussum; Huizerweg 44, 1402 AC

Let op: Goede vrijdag 29 maart en zaterdag 30 maart is de winkel gesloten.

Openingstijden:

Dinsdag 10.00 - 17.30 uur

Woensdag 10.00 – 17.30 uur

Donderdag 10.00 – 17.30 uur 

Vrijdag 10.00 – 17.30 uur 

Zaterdag 09.00 – 17.00 uur 

Indien je niet tijdens de reguliere openingstijden langs kunt komen, dan kun je hier een afspraak maken. 

Parkeren

Direct voor de deur van Rugbymagazijn Bussum is in het algemeen voldoende parkeergelegenheid. Het betreft betaald parkeren (kaartje bij de automaat of via Parkline).

Rugbymagazijn Leiden: nieuwe locatie volgt nog. 

Custom kleding en rugby artikelen voor rugby clubs

Bij Rugbymagazijn zijn we trots op ons uitgebreide aanbod aan rugby artikelen. Als erkende leverancier van topmerken bieden we niet alleen een fantastische online webshop en een fysieke winkel in Bussum, maar zijn we ook dé keuze voor rugby clubs die op zoek zijn naar kwalitatieve kleding en accessoires. Van trainingsshirts en wedstrijdshirts tot tassen en meer, wij hebben alles wat je club nodig heeft.

Wij bieden de mogelijkheid om custom rugby shirts, rugbyballen en trainingsoutfits van diverse topmerken te bestellen zoals Adidas en Macron.. Daarnaast krijgt jouw club een eigen clubshop op onze website, waardoor leden gemakkelijk en snel hun favoriete clubartikelen kunnen vinden en kopen.

Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat wij voor jouw club kunnen betekenen!