Pop-up store

Beste rugbyliefhebber,

Zoals je weet, is Rugbymagazijn dé plek voor alles wat je nodig hebt op het gebied van rugby. Online winkelen is eenvoudig en het passen van schoenen in onze winkel in Bussum is ideaal. Maar wat als we zeggen dat Rugbymagazijn naar jouw club kan komen?

Met onze pop-up store brengen we de nieuwste collectie kleding, ballen en schoenen naar jou toe, plus unieke rugbyartikelen tegen aantrekkelijke prijzen.

Neem een kijkje in de agenda hieronder waar wij staan met onze pop-up store. Moeten we iets voor jou meenemen zodat je het daar kunt zien of passen? Stuur ons dan een mailtje of geef ons een ouderwets belletje.

Heb je binnenkort een jeugdtoernooi of een ander evenement? Laat het ons weten! Als wij een dag bij jouw club mogen staan, geven we niet alleen een geweldige ervaring, maar ook 10% van onze omzet die dag terug aan jouw club. Een win-win voor iedereen!

 

Jouw Evenement, Onze Store!

Waar je toernooi ook is, in Nederland, België of Duitsland, Rugbymagazijn komt naar je toe! Van jeugdtoernooien tot beachrugby, onze mobiele store brengt de rugbybeleving naar jouw evenement.

Wat nemen we mee?

Ontdek onze selectie van All Blacks-shirts tot de nieuwste rugby schoenen. Wij passen onze collectie aan jouw evenement aan. Of het nu gaat om een pasavond of speciale clubactiviteit, Rugbymagazijn zorgt voor een passend assortiment, direct bij jou op locatie.